7 Haziran 2012 Perşembe

Olive Farm Guesthouse'da Cennet Bir Tatil




Olive Farm Datça Guesthouse Butik Oteli cennet Datça'da 400 dönümlük arazi üzerinde organik portakal, kekik, yasemin, adaçayı ve zeytin bahçelerinin arasında çeşitli villalardan oluşan rüya gibi bir tatil için benzersiz bir butik oteldir.
Çiftliğin büyüleyici atmosferinin ortasındaki Olive Farm Datça Guesthouse Butik Oteli, size şehirden uzak; huzurlu masal gibi bir tatil çağırıyor.
Kapıdan içeri girdiğinizde önünüzde uzanan ahşap patika sizi portakal ağaçlarının arasındaki havuza, o büyülü havuzun yanındaki buhar odasına ya da jakuziye kadar eşlik edecektir. Artık tercih sizin... Ya da mola vermeden devam edip; vitraylar ile döşeli gökkuşağı sekizgeninde serinleyebilirsiniz.
Eğer henüz hazır değilseniz serin ve konforlu odanıza girip dinlenmeye ve biraz keyif çatmak isterseniz; yolda yanınıza uğrayacak midillileri de sevip, Mill'e doğru bir tura çıkabilirsiniz. Burada binlerce organik sertifikalı ağaçtan elde edilen organik Olive Farm zeytinyağlarını, zeytinleri ve bu çok özel zeytinyağından elde edilen %40'a varan oranlarda zeytinyağı içeren tamamen doğal kozmetik ürünlerini bulabilirsiniz.
Mağazadan çıktığınızda hemen arkadaki fabrika kısmına geçip, elinizdeki ürünlerin nasıl bir prosesten geçip sizlere sunulduğunu görebilir, zeytinin mucizesine tanık olabilirisiniz. Hatta hasat mevsiminde misafir olursanız Guesthouse'a, buradaki zeytin toplama etkinliklerine katılabilir, ilk günkü zeytin toplama deneyiminizin ürünlerini hediyemiz olarak evinize, sevdiklerinize götürebilirsiniz.
Ellerinizle topladığınız zeytinlerin yağından, bir tatilin tadından, daha güzel bir hediye olabilir mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder